Mirakeltrasan gör rent med bara vatten

1989 började ”Originalet” av Mirakeltrasan att tillverkas i Virskafors och år 1994 blev jag återförsäljare av den.

Konceptet ”Rent med bara vatten” är att man ska minska på kemikalier vid städning. Det är bra både för vår miljö och ekonomi. Rengöringsmedel används i tron om att det finns bakteriedödande medel i dem, vilket är fel. Det är nämligen lösningsmedel. Jag märkte själv hemma att det blev renare och att det höll sig rent längre.

År 2000 började jag jobba som städerska på ett sjukhem, på flera industrier med kontorstäd samt i privata hem. Och jag städar enbart med Mirakeltrasan och vatten.
 

Hur fungerar det?

En torr duk är positivt laddad, alltså statisk. Med andra ord dras duk och damm till varandra. Dammet sugs in i dukens alla fibrer.

TORR SMUTS: Torr duk
FAST SMUTS: Fuktig duk

När man fuktar en duk försvinner den statiska elektriciteten och istället fungerar fibrerna som lösningsmedel. Fibrerna öppnar sig och suger upp smutsen.
 

Produkter

Microduken 
Använder jag till ALLT. Damma, disktrasa, putsa fönster, ta bort fläckar på kläder och möbler, till köksluckor, handfat och toalettstol, svampa hästen, torka av hunden/katten, bilens insida med mera.

Fönsterduken
Torkar torrt efter microduken, putsa fönster/speglar med microduken och sen torka torrt med fönsterduken, skölj glasögon under rinnande vatten torka sedan torrt med fönsterduken och till att sämskinna bilen.

Golvmopp
Torr- och fuktmopp i en.
Torr: "Den tysta dammsugaren" används helt torr för rengöring av alla släta ytor. Golv, väggar och tak. Fungerar genom statisk elektricitet.
Fuktig: Blöt under rinnande vatten. Vrid sen ur den rejält, det ska vara så lite vatten som möjligt. Avlägnar smuts, fett och kalk.

Skaft/stativ
Är ergonomiskt utformade och används av proffesionella städare.

Interiörmopp
Rengör omöjliga ytor som bakom element, persienner, bakom hyllor m.m. Böjbar för att torka av ventiler, lister, ovanpå dörrar, skåp, gardiner m.m. Används torr eller fuktig.Produkterna tvättas enkelt i maskin med lite miljövänligt tvättmedel utan blekmedel. Följ tvättråd på varje produkt.

Är du intresserad?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer. Köp produkterna direkt av mig eller boka en visning.

Heléne Rosén
Återförsäljare av Mirakeltrasan
0701-52 40 74
rosensallservice.@live.se

Rännevägen 3
441 75 SOLLEBRUNN