Ekologiskt odlade aloe vera-produkter

Sedan 2003 har jag använt Forever Livings Aloe Vera produkter till alla i familjen, även våra djur. När man använder något som är så bra så vill man gärna rekommendera det till alla andra. Och det vill jag gärn göra därför blev jag år 2011 återförsäljare och började i samma veva även dricka Aloe Vera Berry Nectar. Efter ett tag började det att hända grejer; jag fick mer energi, blev gladare och mycket rörligare. 

Det är härligt att kunna rekommendera bra och högkvalitativa produkter, som både jag och mina kunder är nöjda med. Med vår 90 dagars nöjd kundgaranti är det tryggt för alla att prova.

Varmt välkommen att höra av dig!
 

Vad är Forever?

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Alla produkter bygger på ekologiskt odlad Aloe Vera från våra egna plantager. Genom att själva äga hela produktionsprocessen, från planta till färdig produkt, kan vi kontrollera och garantera högsta kvalitet. Att ta ansvar för sin egen hälsa ligger i tiden och allt fler människor intresserar sig för naturliga, gärna ekologiska, alternativ. Vi är idag Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe vera.

Är du intresserad?

Köp direkt eller boka en visning av mig

Heléne Rosén
Oberoende aloe vera-återförsäljare
0701-524074

Rännevägen 3
441 75 SOLLEBRUNN
www.myaloevera.se/rosen/